Avantatges

de reservar amb nosaltres

Gaudeix dels avantatges exclusius reservant directament a la nostra web:

Viatja sense preocupacions: Reserva i paga a l'arribada a l'hotel.

Et garantim la nostra millor tarifa disponible i el nostre millor preu garantit.

Política de cancel·lació flexible: Reserva amb total tranquil·litat, sabem l'important que és per a tu poder cancel·lar sense preocupacions.

Aconsegueix descomptes únics directes i exclusius.

Be smart! Early check-in i late check-out.
Arriba abans o marxa més tard i prolonga les teves vacances.

Shht! es un secret ...

Les nostres millors habitacions seran per a tu.

Univers Dalí

a 36km

Pintor, escultor, escriptor, gravador i escenògraf espanyol del segle XX, Salvador Dalí és un dels màxims representants del surrealisme. La seva figura com artista forma part de l’imaginari creatiu contemporani i fins a dia d’avui és un personatge significatiu i de referència en el món de l’art.

La comarca de l’Alt Empordà és sens dubte la millor opció per explorar les obres de Dalí. Podeu visitar el Teatre-Museu Dalí i l’exposició de Dalí-joies a Figueres, la casa de Salvador Dalí a Portlligat i el Castell Gala-Dalí a Púbol.

Aquests tres indrets (Figueres, Portlligat i Púbol) van ser imprescindibles per a Dalí, ja que és on van desenvolupar i crear les seves obres. El paisatge, l’arquitectura, les residències i el museu que formen el triangle dalinià resulten imprescindibles en la història artística de l’obra de Dalí.

«En aquest lloc privilegiat lo real i lo sublim casi es toquen. El meu paradís místic comença en el pla de l’Empordà, està envoltat per les colines de les Alberes i troba la seva plenitud a la badia de Cadaqués. Aquest país és la meva inspiració permanent».

Descobreix l’univers de Salvador Dalí i explora noves sensacions entorn a l’art, a través d’un concepte tangible i mític.

Teatre-Museu Dalí

Es va inaugurar l’any 1974 i és l’última gran obra de l’artista, considerada com l’única oportunitat per observar, viure i gaudir del pensament de Salvador Dalí des dels seus inicis fins a l’evolució dels últims anys. Ell mateix va fer una interpretació del seu Teatre-Museu:

«És evident que existeixen altres mons, això segur; però, com ja he dit moltes vegades, aquests altres mons estan en el nostre, resideixen en la terra i precisament en el centre de la cúpula del Museu Dalí, on està tot el nou món insospitat i al·lucinant del surrealisme».

Casa de Salvador Dalí

La Casa-Museu de Portlligat va ser l’única casa estable de l’artista, on va viure i treballar fins a la mort de la seva esposa Gala l’any 1982, quan va canviar la seva residència al Castell de Púbol.

La casa és el resultat de quaranta anys d’esforç i dedicació. Per a Dalí Portlligat era un lloc molt especial, i ell mateix el definia així:

«Portlligat és el lloc de les realitzacions. És el lloc perfecte per al meu treball. Tot es conjura per tal que així sigui: el temps discorre més lentament i cada hora té la seva justa dimensió. Hi ha una tranquil·litat geològica: és un cas planetari únic».

Gaudeix de la visita a la casa de Salvador Dalí explorant on va transcórrer la part més intima de la seva vida i on estan els objectes que representen la carrera artística del geni del surrealisme.

Castell Gala-Dalí

És un edifici medieval amb el qual Salvador Dalí va obsequiar la seva dama i musa Gala. La casa-museu Castell Gala Dalí de Púbol, està oberta al públic des del 1996, i és on pots contemplar les mítiques escultures d’elefants gegants que decoren el jardí del castell, la col·lecció de vestits de la Gala dissenyats per Dalí, i totes les obres que al llarg de la seva història va dedicar a la seva dama.

Durant els anys 80 es va convertir en el taller de l’artista, ja que ell mateix es va encarregar de decorar l’interior, creant representacions pictòriques a les parets i sostres, i generant un ambient sobri i delicat. Una de les obres més importants de Dalí que podeu explorar en aquest castell es troba al mausoleu soterrani, on està enterrada la seva esposa Gala.

Viu l’univers Dalí, viu l’Empordà!

Newsletter

Subscriu-te i rep un descompte del 5% a la teva propera escapada.

Newsletter

Subscriu-te i rep un descompte del 5% a la teva propera escapada.

Connect & Follow

Segueix-nos i inspira't amb altres viatgers i les seves experiències

Participa en els nostres sorteigs!