Avantatges

de reservar amb nosaltres

Gaudeix dels avantatges exclusius reservant directament a la nostra web:

Viatja sense preocupacions: Reserva i paga a l'arribada a l'hotel.

Et garantim la nostra millor tarifa disponible i el nostre millor preu garantit.

Política de cancel·lació flexible: Reserva amb total tranquil·litat, sabem l'important que és per a tu poder cancel·lar sense preocupacions.

Aconsegueix descomptes únics directes i exclusius.

Be smart! Early check-in i late check-out.
Arriba abans o marxa més tard i prolonga les teves vacances.

Shht! es un secret ...

Les nostres millors habitacions seran per a tu.

Ruïnes d’Empúries

a 14km

Al litoral de la Costa Brava, i concretament al Golf de Roses del Mar Mediterrani, trobem les ruïnes d’Empúries. Es tracta de l’únic lloc de la península Ibèrica on, fins avui dia, conviuen part de la ciutat grega Emporion i part de la ciutat romana Emporiae.

Les ruïnes d’Empúries són un lloc realment idíl·lic i privilegiat que ens permeten conèixer jaciments arqueològics de més de 2500 anys d’història, així com l’evolució de l’urbanisme grec i romà, el període final de la República i fins i tot la transformació al llarg de l’època imperial.

Els grecs es van establir a principis del segle VI aC, i va ser al segle II aC quan els romans van iniciar la romanització de la península. La situació geogràfica del conjunt arquitectònic grecoromà d’Empúries presentava grans beneficis estratègics dintre del Mar Mediterrani, però també destacaven les espectaculars vistes i la gran bellesa de l’entorn de la comarca.

Les excavacions es van iniciar l’any 1908 i actualment només estan visibles el 25% de les ruïnes. Els elements més destacats són la Palaia polis o part antiga, la Neàpolis i la ciutat romana. Per completar la teva visita, podràs descobrir utensilis, ceràmiques i escultures de l’època al Museu monogràfic de les excavacions d’Empúries, una de les sedes del Museu d’Arqueologia de Catalunya. 

L’accés a les ruïnes es pot realitzar en transport públic, en cotxe o caminant des del passeig marítim de l’Escala i des de Sant Martí d’Empúries. Dos poblets de pescadors plens de patrimoni cultural i bellesa natural que no et deixaran indiferent.

Newsletter

Subscriu-te i rep un descompte del 5% a la teva propera escapada.

Newsletter

Subscriu-te i rep un descompte del 5% a la teva propera escapada.

Connect & Follow

Segueix-nos i inspira't amb altres viatgers i les seves experiències

Participa en els nostres sorteigs!