Avantatges

de reservar amb nosaltres

Gaudeix dels avantatges exclusius reservant directament a la nostra web:

Viatja sense preocupacions: Reserva i paga a l'arribada a l'hotel.

Et garantim la nostra millor tarifa disponible i el nostre millor preu garantit.

Política de cancel·lació flexible: Reserva amb total tranquil·litat, sabem l'important que és per a tu poder cancel·lar sense preocupacions.

Aconsegueix descomptes únics directes i exclusius.

Be smart! Early check-in i late check-out.
Arriba abans o marxa més tard i prolonga les teves vacances.

Shht! es un secret ...

Les nostres millors habitacions seran per a tu.

Girona i el call jueu

El Call de Girona representa un dels barris jueus millor conservats de tota Europa gràcies a la col·laboració econòmica de l’estat d’Israel. A més, la ciutat gironina disposa de la col·lecció lapidària hebrea més important d’Espanya.

Dintre de la Girona Medieval a mitjans del segle XII, es va desenvolupar la vida jueva durant gairebé sis-cents anys, al voltant del carrer de la Força. Passeja pel laberint de carrerons i descobreix la història, cultura, habitatges i oficis de la comunitat de 800 jueus que van formar part del call de Girona. 

La plaça de la Catedral, la Torre Gironella, la Casa de l’Ardiaca o la pujada de la Mare de Déu de la Pera són algunes de les localitzacions imprescindibles per descobrir la petjada jueva gironina. 

Per conèixer la sinagoga, t’animem a que visitis el Centre Bonastruc ça Porta i el Museu d’Història dels jueus, dedicat a totes les comunitats jueves medievals i en especial a la del Call gironí.

Els jueus van crear una comunitat estable tant a Girona com a tota la península, que va influenciar en l’àmbit social, econòmic, polític, religiós i cultural durant els segles XII i XIV. Van romandre fins l’any 1492, quan van ser expulsats.

Actualment, el Call jueu de Girona és un dels atractius més turístics de la ciutat, reconegut internacionalment com a signe d’identitat de Girona i Catalunya.

Newsletter

Subscriu-te i rep un descompte del 5% a la teva propera escapada.

Newsletter

Subscriu-te i rep un descompte del 5% a la teva propera escapada.

Connect & Follow

Segueix-nos i inspira't amb altres viatgers i les seves experiències

Participa en els nostres sorteigs!