Avantages

de réserver chez nous

Bénéficiez d’avantages exclusifs en réservant directement sur notre site Web :

Voyagez l’esprit libre : réservez et payez à votre arrivée à l’hôtel.

Nous vous garantissons notre meilleur tarif disponible et notre meilleur prix garanti.

Politique d’annulation flexible : réservez en toute sérénité, nous savons combien il est important de pouvoir annuler sans souci.

Bénéficiez de réductions uniques, directes et exclusives.

Be smart ! Early check-in et late check-out.
Arrivez avant ou partez plus tard et prolongez vos vacances.

Chut ! C’est un secret...

Nos meilleures chambres vous sont réservées.

Histoire

Bienvenue dans notre Palau

Un endroit magique, qui fait partie de l’Histoire

L’ Hotel Palau Lo Mirador es troba en un edifici emblemàtic, documentat per primera vegada l’any 1385, tot i que que els seus orígens es remunten a l’inici de Torroella de Montgrí al segle IX dC.

Benvinguts a l’Hotel Palau lo Mirador. Un edifici magnífic, intrínsecament lligat a Torroella de Montgrí i on van esdevenir fets importants que formen part de la historia de Catalunya.

Le bâtiment

Un espace étroitement lié à Torroella de Montgrí

le bâtiment

Se’l coneix com a Palau lo Mirador perquè antigament el Mirador, que es la torre de dalt de tot de l’edifici, era els punt més enlairats del poble, des d’on es podia observar i vigilar tota la plana de l’actual Empordà.

L’any 1385 es troba per primera vegada en documentació escrita esmentat el terme de Palau Lo Mirador. Però l’edifici ja existia molt abans… A l’època romana es va desenvolupar el castell o casa romana amb muralles de defensa al voltant de l’església, esdevenint la primera línia de defensa i l’inici de l’existència de la vil·la de Torroella.

Histoire

Qui était

la famille

La família que hi vivia en aquesta primera casa fortificada es deien els Torroella, que formaven part del comtat d’Empúries i els quals van concedir generosos privilegis per atraure nova població.

Al segle XIII el palau es transforma en residència dels comptes de Barcelona pel fet que Torroella de Montgrí passà a ser vila reial a partir del 1273. Aquesta es va convertir en una de les èpoques d’esplendor del Palau lo Mirador.

Així, el rei Jaume i el Conqueridor hi feu estada quan anava de camí cap al Consell de Lió. També Joan I, fill de Pere el Cerimoniós i germà de Martí l’Humà, passà al Palau lo Mirador la darrera nit de la seva vida, juntament amb els seus consellers, abans de morir de manera mai prou aclarida mentre caçava als boscos de Foixà el 1396.

La segona gran època d’esplendor la inicià el marques de Robert, qui a l’inici del s.XX va voler projectar d’edifici com a residència estival amb aires de palau gòtic. L’arquitecte noucentista Rafael Masó va ser l’encarregat del projecte de reforma de la casa pairal per convertir-la en una casa de nobles. Va utilitzar elements arquitectònics de diferents cases de Torroella propietat de la família de Robert com pedres, voltes, capillets… amb la voluntat de mantenir l’esperit medieval del conjunt.

Newsletter

Abonnez-vous et bénéficiez d’une réduction de 5 % à valoir sur votre prochaine escapade.

Newsletter

Abonnez-vous et bénéficiez d’une réduction de 5 % à valoir sur votre prochaine escapade.

Connect & Follow

Suivez-nous et inspirez-vous d’autres voyageurs et de leurs expériences

Participez à nos tirages au sort !